Teknoloji

Dead Space Remake Ön Sipariş Hediyesi Bedava Oyun Olsun

Dead Space Remake, Forspoken ile bu ayın bir başka dikkat çekici oyunu. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa çıkacak olan yapım, bildiğiniz gibi ülkemizdeki ‘tuzlu’ tanımının da ötesine geçen bir fiyatla ön siparişe açıldı. Çıldırır ve piyasaya çıkmadan önce satın alırsanız, Ölü Uzay Yeniden YapımıÖn sipariş bonusu olarak ücretsiz bir oyun alacaksınız.

Efsanevi Viscreal Games tarafından geliştirilen orijinal oyunun Frostbite motoruyla üretilmesi bizi bir kez daha USG Ishimura adlı maden gemisine götürecek. Bir kez daha sıradan bir mühendis olan Isaac Clarke rolüne bürüneceğiz ve gemiyi tamir ederken akıl sağlığımızı kaybetmeden yaşanan akıl almaz olaylarla baş etmeye çalışacağız.

Dead Space Remake Ön Sipariş Teklifi Ücretsiz Dead Space 2

Üç haftadan az bir süremiz kaldı. 27 Ocak 2023Halihazırda şu adreste mevcut olacak olan Dead Space Remake oyununu satın aldıysanız: Ölü Alan 2Ücretsiz olarak oyuna sahip olma hakkını elde edersiniz.

Bu aslında ilginç bir seçim. Bildiğiniz gibi ikinci oyun bu zamana kadar defalarca indirime girdi ve alınabilir seviyelere düştü. Cinse meraklı kullanıcılar tabi ki kütüphanelerine eklemişler. Görünüşe göre Electronic Arts, Dead Space 2’yi kütüphanesinde tutmak isteyecek, bu yüzden tekrar satın alanlara bu oyunu sunmayı uygun buldu.

Ocak 2011’de yayınlanan devam oyunu, orijinal oyundan üç yıl sonra geçiyor. USG Ishimura gemisinde yaşanan olaylardan sonra kendine gelmeye çalışan Isaac Clarke, Marker isimli garip bir insan yapısı keşfeder ve kendisini Satürn gezegeni etrafında dönen Sprawl isimli devasa bir uzay istasyonunda bulur. Bu duruma nasıl geldiğini bilmeyen Clarke, başka bir Necromorph salgınıyla karşı karşıya kalır ve bu kaosu sona erdirmek için cevaplar aramaya koyulur.

haber-halfeti.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu