Hakkında

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açık (12 Ocak)

Epik Oyunlar ‘in Ücretsiz Oyunları artık indirilebilir durumda ve uzun bir aradan sonra üç oyun haftasına geri döndük sevgili takipçilerimiz. Peki önümüzdeki yedi yıl boyunca hangi oyunları kütüphanemize ücretsiz olarak ekleyebileceğiz? Detaylar burada.

Bildiğiniz gibi Epic Games, Noel dönemi dışında haftalık olarak bir veya birden fazla oyunu kullanıcılara sunuyor. Bu sayede hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerimize eklerken, Amerikalı yayıncı kullanıcıları elde tutma konusunda oldukça başarılı.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açık

Geçen hafta yapılan duyuru ile bugün aktif olan ücretsiz Epic Games Store oyunları İlahi Nakavt, Birinci Sınıf Sorunve Gamedec – Kesin Sürüm oldu. 19 Ocak 2023 Perşembe saat 19:00’a kadar kütüphanenize eklerseniz kalıcı olarak sahip olursunuz. Gelecek haftanın oyunu Epistory – Typing Chronicles olacak.

İlahi Nakavt Hakkında

Türünün tek örneği 3. şahıs kameralı platform dövüş oyununda lordları alt edin! Küçük ama kudretli bir efsanevi tanrıya dönüşün, üç boyutta da savaşın ve tek başınıza hükmetmek için arkadaşlarınızı haritadan atın.

Düşmanlara hasar vererek savunmaları aşın ve güçlü bir darbe ile onları arenadan dışarı gönderin! Üçüncü şahıs kamera ile 2D platform dövüş oyunlarından ilham alan dövüş mekaniğini deneyimleyin.

Birinci Sınıf Bela Hakkında

Bir parti oyunu olan First Class Trouble altı oyuncu ile oynanır. Çevrimiçi olarak lüks bir uzay gemisine binecek olan oyunculardan dördü Sakin olarak seçilecek. Amaçları, işbirliği içinde çalışmak ve geminin kalbindeki yapay zekayı durdurmaktır. Diğer iki oyuncu, sert davranmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak.

Gamedec Hakkında – Kesin Sürüm

Sanal dünyalardaki hataları çözmek için bir oyun dedektifi olarak hareket ettiğimiz Gamedec, savaş içermiyor, tek oyunculu hikaye anlatımına odaklanıyor. Yirmi ikinci yüzyılın Varşova şehrinde geçen senaryo boyunca, tanıdıklardan ve şüphelilerden bilgi toplamak, entrikaları ortaya çıkarmak, hayat kurtarmak ve sanal dünyalar ile içinde yaşayanlar arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarmak için zekamızı kullanıyoruz.

Epic Games Mağazası Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformları için dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıktığı günden bu yana Steam ile oldukça zorlu bir rekabet içerisinde olan Epic Games Store, son dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla oldukça geniş bir oyuncu kitlesi kazanmayı başardı.


Bedava oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Niyetinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

habertarsus.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu